Web Design
Singapore 2007

 

Dette er beskriveksen af vores Stop-over i Singapore i forbindelse med tilbagerejsen fra Vietnam.

19.3.2007

Velankommet til Singapore kører vi med shuttlen til Raffles The Plaza, som ligger lige overfor det hæderkronede Raffels Hotel.

20.3.  Vild handel og vilde dyr

Vi var ikke i tvivl om, at hotellet har høj standard, og i den store morgenmadsrestaurant er der alt hvad hjertet kan begære.

Heldigvis havde vi ved mellemlandingen på vej til Vietnam udnyttet ventetiden med en tur til de største seværdigheder, så det er ligesom på plads.

Første opgave er at finde slrædderen, for der er ikke megen tid at løbe på. Vi finder bygningen, som ligger i gå-afstand, men forretningen er totalrenoveret og moderniseret siden 2005. Der er flere kunder da vi kommer, og Ulla kan gå og svælge i stoffer. Der bestilles 2 par benklæder og en skjorte i ægyptisk bomuld.

Så vandrer vi mod Chinatown. Her er ingen grænser for, hvad man vil gøre for at udskifte eller forbedre vores kamera eller video. Og efter mange ihærdige forsøg falder vi alligevel ind i en butik, som sælger os en forsatslinse til såvel widevinkel som makro, og som kan sættes på såvel det digitale kamera som video ved at påklistre en metalring, hvor magnetismen holder objektivet på plads.

Vi spiste vores frokost sammen med de lokale i et åbent miljø, hvor der var udsalgssteder med forskellige madtilbud.

Night safari skulle være noget helt specielt, og selv om det er en arrangeret tur er det bare bussen man skal nå til hjemturen.

Det er faktisk spændene at gå rundt i jungleområdet, hvor dyrene kan se med det infrarøde lys, der er installeret.

Nogle strækninger kører man med små vognsæt gennem landskabet og kan se de nataktive dyr vandre rundt.

Det var en god oplevelse.

21.3 Fugle og gode måltider

Vi har bestilt turen til den store fuglepark. Der er rigtig mange fugle, og det varer ikke længe før vi beslutter at forlade gruppen, så vi kan iagttage fuglene i vores eget tempo - og så selv sørge for at komme hjem.

Jeg havde lovet Ulla en frokost i den roterende restaurant nede i containerhavnen med udsigt over til udflugtsøen.

Taxachauføren havde problemer med at finde stedet, så det var godt man vidste nogenlunde hvordan det skulle se ud.

Klokken var gået hen og blevet mange, så faktisk var det lidt sent i forhold til, at restauranten lukkede ned mellem frokost og middags-rushet. Men vi fik udmærket mad, og kunne iagttage den travle trafik med at losse og laste de store containere.

Til om aftnen - som afskedsmiddag - havde vi reserveret bord på kompleksets dyreste restaurant, som ligger på 71. etage med udsigt ud over byen og til Indonesien. Vi blev overbevist om at vælge en menu, som kokken kreerer til lejligheden - og det fortrød vi ikke. Dyrt men dejligt.

Tilbage i receptionen er tøjet nu blevet leveret fra skrædderen og skal ‘bare’ pakkes ned i vores bags.

Og så er det bare at komme i lufthavnen og få afgang mod København

22.3 Hjemme igen