Web Design
Familiefester

Familiefester kan defieneres som fester i anledning af mærkedage, runde år - og i vores tilfælde også  ‘Sommerfester’.

Billedmaterialet fra før år 2000 er baseret på scannede fotoalbum og dias, og dermed af svingende kvalitet.

Da der er et problem med detailsider, er her direkte link til siderne.

Ullas konfirmation 1961

Teksten kommer senere, men  billederne er her.

Ulla og Jørgen

Bryllup 2.9.1967
Her begynder vores familie: Vores bryllup 2. september 1967 i Skt. Jacobskirken. Vi havde ikke selv råd til at købe billeder fra festen (men dog de officielle billeder hos en fotograf på Nørrebros Runddel. Der er tale om  scannede billeder..

Festeb blev holdt på det nærliggende Park Hotel.

Dagens efter havde vi inviteret til gryderet på Højergårdsvej.

 Housewarming 1974
Efter færdiggørelsen af førstesalen holdt vi housewarming. Ud over familien var deltagerne E.S. og Inge Nielsen, Torben og Ilse Malmstrup og Mogens og Line Johnsen fra forsvaret samt fra Bibliotekscentralen Erik og Lillian Kristensen, Jørgen Christiansen og Ruth Funck samt Ove Gundberg med kone.

 Pejsewarming 1975 
Efter førstesalen var etableret ville vi gerne have installeret en pejs. Der blev købt en Morsø-pejs, men det drøjede, inden vi fik de nødvendige tilladelser. (Dokumenterne fra sagen kommer senere)

Ullas 30-års fødselsdag  1977

Kobberbryllup 1980

Ullas 25-års jubilæum (1990)

Jørgens mærkedage  40, 50 og 60 år (1981, 1991, 2001)

Sølvbryllup  1992

Ullas 50-årsdag 1997

Sommerfester  Scannede dias fra årene 1982 - 1994

Sommerfester 1995-2002 (billeder kommer)

Flemming og Christian

Studenteråret 1988 , hvor både Flemming og Christian bliver studenter fra Herlev Gymnasium

Bryllupsåret 1998, hvor både Christian og Flemming blev gift. Desværre kun scannede dias.

Flemmings 40-årsdag

 

2013-04-27 11-34-09 - IMG_0637._rzJPGOliver og Josefines konfirmation 27.4.2013.
På en solrig, men køligt blæsende 27 april 2013 blev vores to ældste børnebørn, Oliver og Josefine konfirmeret i Skovlunde kirke. De tre præster, de havde gået til forberedelse hos havde fordelt opgaverne mellem sig. Den en holdt talen for konfirmanderne, og det gjorde han flot og vedkommende i et godt sprog for alle tilhørerne. (Papirerne fra kirken)
Der var 8-9 pladser til hver konfirmand. Vi havde valgt at tage plads hos Oliver, og mens det således var naturligt, at vi stod op, mens han blev konfirmeret, vakte det almindelig undren, at vi rejste os sammen med en anden række på den anden side af midtergangen.
Så var der fotografering, og de to unge blev kørt fra kirken i en Ford Mustang cabriolet fra 50'erne. Den tilhører Flemming og Mariannes nabo.
Invitationen til festen var kl.17. Vi var der i god tid, så vi kunne ordne luftmadras mm, og så strømmede det ellers ind med familie, venner - og en hel del børn. I alt ca. 100 personer.
Det er noget andet, end den intime fest der blev holdt, da vi andre blev konfirmeret (nogle billeder fra dagen)
Cathrines far, Gunnar, huserede i køkkenregionerne, og som planlagt 17:30 gik vi til bords, hvor der var dækket med portionsanrettede lækkerier.
I det hele taget havde Gunnar tryllet en stor buffet frem. Efter konfirmandernes ønske med mexikansk/sydamerikansk præg. Der var rigtig mange spændende ting og noget for enhver smag, og hans glæde over opskrifter og lysten til at berette om det frembragte er en særlig gevinst. Utroligt velsmagende og varieret. Hatten af for det.
Jeg var betroet jobbet som toastmaster. Det har jeg jo prøvet før, men der var særlige udfordringer denne gang, da det var svært at fastholde folk på deres pladser. Så skulle der ryges, kikkes efter børn - og konfirmanderne lige ud og snakke med kammeraterne, der også var med. Så før talerne måtte man lige sikre sig at få folk indfanget. Og tid til at fotografere fik jeg ikke.

Det gik nu meget godt. Der var de taler, der skulle være fra de nærmeste, og de var faktisk gode.


2013-04-27 18-22-58 - IMG_0657_rzStørst bifald fik Jasmin, der med sine 9 år selv havde skrevet en personlig tale til de to - inkluderet en gave overrækkelse til dem hver. Fremført højt og tydeligt og uden sporbar nervøsitet. Det var imponerende.
Da vi nærmede os slutningen inden for den fastsatte ramme inden orkestret kom kl.22, kom stearinlysene til deres ret, men jeg måtte have have bistand fra gæster med lommelygter i deres mobiltelefoner, for at kunne læse min tale.

Bandet var for de unge, men spillede godt og ikke kraftigere, end at man fortsat kunne tale sammen, og dansegulvet var pænt besat til de takkede af ved 1-tiden.

På et tidspunkt efter middagen havde Ulla et ønske om at komme hjem, og Flemming var så flink at køre hjem og få hende installeret. Det kunne en taxachauffør ikke have gjort.

Kl. 4 kørte Flemming så mig hjem, da han og Jasmin også skulle hjem til hunden.

Ingen problemer med at falde i søvn, og vågnede lidt over 8. Aftalen var,  at vi satsede på at tage til oprydningsholdet på Østerhøjskolen ved 10-tiden.
Der gav jeg så en hånd med et par timer, inden jeg kørte hjemad.

 

Viggo og Lisbeth

Viggos 70 og 80 årsdag (1981, 1981)

Lisbeths mærkedage (foreløbig 60 års fødselsdag)

Axel og Tove

 

Flensborg-familien

Meretes 60-årsdag

 

Esbjerg-familien

HH’s mærkedage

Birger og Kirstens bryllup 1976

Nanas konfirmation 2002